També a la primera cursa Papà Noel

Wednesday, January 8, 2020

 

Encetada la temporada de running nadalenc, amb la gramanenca Cursa de Papà Noel. Va completar els 5km amb la participació del nostre company Miguel Angel Catalán, fent 22’48”. Ara aquests dies, els nostres atletes participaran a les curses de 10k i 5k de final d’any de moltes ciutats del nostre entorn amb milers de persones que acomiaden l’any fent esport. Bones curses!

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube