Opcions de guanyar Lliga Championchip 2019

Wednesday, January 8, 2020

 

El màster M35 Christian Plaza (5è amb 2349 punts a 14 curses) i Jose Luis Martín  (2208 punts a 14 curses) estan en las primeras posiciones de la lliga Championxhip 2019, quan només resten uns dies per acabar l’any. A les darreres curses de l’any, els nostres companys podran sumar els darrers punts per escalar posicions i, fins i tot, guanyar aquest campionat a categoria M35, on Christian està a 25 punts de la segona posició i a 120 punts de la primera; i encara té les Curses de Sant Sivestre per aconseguir-lo.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube