Bona participació i podi a Cursa Trail Bigues

Wednesday, January 8, 2020

 

Dissabte, Cursa Sant Silvestre Bigues va comptar la participació dels trialers CAMollet: Raúl D. González (3r amb 28’34”), Ronald 31’15”, Francisco M. 36’12” i Juan Carlos P. 38’10”. A la cursa de 7.5km i 150m+ pels camins i rieres dels boscos i muntanyes de Bigues vam comptar amb la germanor del gran grup dels Fondistes de Santa Perpètua. Gran darrer cap de setmana 2019.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube