Doble participació i podi a la Cursa S.Feliu de Llobregat.

Wednesday, December 18, 2019

 

La capital del Baix Llobregat manté una de les curses novell del calendari d’asfalt amb distàncies de 10k i 5k. El company Cristian Plaza va ser 2n M35 i 5è de la general amb un 34 37” als 10.000 metres i l’incombustible Miguel Angel Catalàn va fer 21’06” als 5.000 metres i fent la 33ª posició.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube