Competint al barri de La Sagrera

Wednesday, December 18, 2019

 

A la clàssica cursa, enguany van fer la 42è edició,  del barceloní barri de La Sagrera va comptar amb el company Jordi Giménez, que va estar sempre a les primeres posicions M50 per acabar 6è amb un excel·lent 39’39” en 10.000 metres, arribant 100è de la general.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube