Campions del Cros Internacional de CatalunyaCAMollet va ser per primer cop el millor equip sènior del Cros Internacional de Catalunya-Ciutat de Granollers. L’equip de fondistes sènior integrat per 1 sènior+ 4 veterans, amb Juan López (35’22), Marc Tort (36’39”), José Luis Martín (37’08), Raúl D. González (37’22”) i Sergio González (37’47”); també va córrer la cursa el promesa sub20 Cristian Garcia (37’10”). Amb una bona tàctica d’equip, corrents molt junts les cinc voltes, van guanyar la classificació per equips , on puntuaven els 4 millors temps de majors de 20 anys. La cursa de 10km amb cinc voltes a un circuit de 2km amb obstacles i petites pujades que passava per les pistes d’atletisme i pel parc al riu Congost, la va guanyar el keniata Josphant Kipnoto amb 31’07”. A la cursa de veterans, sobre una distància de 5.5km, els companys Xavier Valcárcel 12è M35 amb 17’58” i en Manuel Tirado 4t M50 amb 18’45”. El CAMollet va aconseguir diversos podis masculins i femenins a les categories d’infants i joves d’aquest prestigiós cros internacional català.

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades