Andrés Garcia corre la Cursa València10k del rècord del mónDiumenge, 1XII19, el company Andrés Garcia corre en 29’16” (57è M40) la Cursa 10k de València, on l’ugandès Josuha Cheptegei bat el rècord del món amb 26’38”. La cursa va ser força rápida i amb. També, es celebrava la Marató de València, on el nou company ironman Xavier Zamora va marcar un bon 3’45” amb una temperatura superior als 20 graus. Els dos companys CAMollet fan triatló i van participar del grup de participants del CEE Sant Gervasi T, que van participar amb 5 maratonians.

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades