Andrés Garcia corre la Cursa València10k del rècord del món

Monday, December 2, 2019

 

Diumenge, 1XII19, el company Andrés Garcia corre en 29’16” (57è M40) la Cursa 10k de València, on l’ugandès Josuha Cheptegei bat el rècord del món amb 26’38”. La cursa va ser força rápida i amb. També, es celebrava la Marató de València, on el nou company ironman Xavier Zamora va marcar un bon 3’45” amb  una temperatura superior als 20 graus. Els dos companys CAMollet fan triatló i van  participar del grup de participants del CEE Sant Gervasi T, que van participar amb 5 maratonians.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube