Gran nivell al Cros de CastellarEnguany, el cros de Castellar va comptar amb una gran participació dels atletes màster de Catalunya. En categoria federada bona part dels millors corredors medallistes catalans van ser presents i a l’OPEN els clubs de triatló van participar incrementant notablement el nivell de la prova. Els màster CAMollet van competir a bon nivell amb sis fondistes. Els seus temps i classificacions de la prova de 6.5km amb 105m+ van ser: Manuel Tirado 6è Master B amb 22’38” (31è general), Raúl D. González 7è Màster A amb 21’05” (13è general), Javier Valcárcel 8è Màster A amb 21’32” (15è general), Andres Garcia 14è Open amb 23’18” (36è general), José Maria Marín 18è Open amb 24’37” (47è general). A la resta de curses d’infants i joves, el CAMollet va assolir unes bones classificacions i podeu consultar-les a http://fcatletisme.cat/wp-content/uploads/resultat-20191124-croscastellar.pdf

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades