Entre les millors a la Cursa de TarragonaLa fondista màster CAMollet Marta Dominguez va ser, aquest diumenge, 4a a categoria Màster B de la Cursa de Tarragona 10km. Els carrers de la Tarraco Imperial van facilitar-li aconseguir la seva MMP (millor marca personal) en 10km, 43’26”, ara està reciclant l’esforç i la distància, ja que prové dels 800m i 1500m, amb entrenaments combinats a Mollet i Sant Cugat. Està fent un gran final de temporada, fa unes setmanes va ser bronze de la seva categoria a la prova dels 10.000 metres en ruta del Campionat de Catalunya i aquest diumenge aconsegueix la seva MMP i torna a ser prop del podi a una cursa important del calendari. A la classificació femenina de Cursa de Tarragona va ser 11a i a la general la 108è de la distància dels 10.000 metres.

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades