Gran nivell al Cros de Castellar

Monday, November 25, 2019

 

Enguany, el cros de Castellar va comptar amb una gran participació dels atletes màster de Catalunya. En categoria federada bona part dels millors corredors medallistes catalans van ser presents i a l’OPEN els clubs de triatló van participar incrementant notablement el nivell de la prova. Els màster CAMollet van competir a bon nivell amb sis fondistes. Els seus temps i classificacions de la prova de 6.5km amb 105m+ van ser: Manuel Tirado 6è Master B amb 22’38” (31è general),  Raúl D. González  7è Màster A amb 21’05” (13è general), Javier Valcárcel 8è Màster A amb 21’32” (15è general), Andres Garcia 14è Open amb 23’18” (36è general), José Maria Marín 18è Open amb 24’37” (47è general). A la resta de curses d’infants i joves, el CAMollet va assolir unes bones classificacions i podeu consultar-les a http://fcatletisme.cat/wp-content/uploads/resultat-20191124-croscastellar.pdf

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube