Millor equip a cursa Guanta19Finalment, els fondistes CAMollet es van fer amb la primera posició per equips a la cursa Pujada&baixada a Guanta 3 novembre 2019. Després de diferents segones i terceres posicions a les edicions anteriors, CAMollet s’ha fet amb la victòria a la cursa sentmentanca de trail de 12,3km, amb 6km de pujada fins a el paratge natural de Guanta i 6km de baixada per retornar a la ciutat. Puntuaven els tres millors classificats de cada club (Marc Tort 2n 45’40” –va coronar Guanta en 3a posició a 1” del segon amb 23’02”-, Lluís Olivé 4t 46’35”-va passar a dalt 7è amb 24’14”- Joan Alarcon 12è 47’58”-va arribar al punt més alt 9è amb 24’27”- i Josep Maria Pérez 38è 52’52” –va passar igualment el 38è a mitja cursa amb 27’01”-). Afegir l’excel·lent classificació individual de Marc Tort 2n classificat de la general i d’en Lluís Olivé finalment 4t amb una remuntada durant la segona part de la cursa, el tram de baixada. En Joan Alarcón va fer una millor pujada i va cedir algunes posicions a la baixada, i en Josep Maria Pérez va fer una bona cursa pujant i baixant en la mateixa posició.

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades