Cross de Vilanova, Can Zam i d’Oller del MasEls CA Mollet competint al Cross colomenc Antoni Amorós, vallesà de Vilanova i de la VinyaCross Oller del Mas (Bages). Al cross planer del parc de Can Zam van fer podis federats sobre 6.051m els companys Pablo Parrado (2n M45 i 13è general 22’30”) i en Joan Alarcon (3r M35 5è general 21’19”), seguits del Kiko Rosales (33è general 25’36”) i en OPEN de 5,116km en Jordi Jiménez va fer 28è amb 20’56”). A terres del Bages, en Marc Tort al Cros-trail de 10km que corre per les finques de les caves i vins d’Oller del Mas va fer 4t amb 37’16” a només 6” del podi. El company Andrés Garcia va fer 4t al Cros de Vilanova del Vallès. Bones curses.

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades