Competim al 40è Cros d’Arenys (Circuit Maresmenc)

Monday, November 11, 2019

 

Dissabte, 9 de novembre en Sergio González (6è 20’53”) i Pablo Parrado (13è 21’58”) van participar als 5,8km de  l’exigent Cross d’Arenys. Amb aquesta prova s’inicia el Circuit Maresmenc de Cross, que té 8 proves al seu calendari.

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube