Gran victoria CA Mollet a la Behobia-San Sebastián2019

Monday, November 11, 2019

 

El compañero CAMollet Jose Luís Martín Peláez coganó domingo 9 de noviembre los míticos 20km Behobia-San Sebastián, como guía de Oscar Santos, en la categoría de discapacidad visual B2, con un tiempo de 1hora 18 minutos y 35 segundos (766 posición de la general).  También participó nuestro fondista Jesús Vilda (1h40’33” 3.475 veterano). La carrera multitudinaria de 35.000 participantes se desarrolló con una fuerte tormenta de lluvia y granizo.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube