Bons ritmes al 18è Cross Canovelles

Monday, November 11, 2019

 

Dins de la lliga de cross del Vallès Oriental, els CAMollet van rodat a bons  ritmes al Cross Canovelles categoría Open sobre 5,6km. Entre els 21” i els 25” van entrar els nostres cinc atletes Mohamed Akchych (3r), Javien Valcárce (12è), Adrià Prieto (14è), Manuel Tirado (22è) i Kiko Rosales (39è).

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube