Marc Tort, Campió de Catalunya (M45/10km ruta)El company CAMollet, Marc Tort està fent un inici de temporada magnífic, guanyant el Campionat de Catalunya 2019 (M45 10km ruta), diumenge 20 octubre a la Cursa DIR-Sant Cugat. On també la companya CAMollet, Marta Domínguez va fer podi al fer 3a classificada, a M50 amb 45’42”. En Marc va completar els 10.000 m en 36’23” (54 segons menys que el segon classificat, que ja a la mitat de la prova el distanciava còmodament en 28”, passant el CA Mollet els 5km en 18’02”), a més de ser 7è a la classificació general de la cursa. Ara la pujada i baixada a Guanta d’inicis de novembre serà el proper objectiu del nostre Campió de Catalunya.

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades