Marta Domínguez, bronze al Campionat de Catalunya 10km ruta

Monday, October 28, 2019

 

La CAMollet  Marta Domínguez va ser 3a al Campionat de Catalunya (M50 10km ruta) celebrat a CursaDir-Sant Cugat, diumenge 20 octubre amb un temps de 45’42” i només superada per dues atletes de Cornellà Atletisme. La companya va completar uns bons resultats dels fondistes CAMollet, amb el Campionat de Marc Tort en M45.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube