Marc Tort, Campió de Catalunya (M45/10km ruta)

Monday, October 28, 2019

 

El company  CAMollet, Marc Tort està fent un inici de temporada magnífic,  guanyant el Campionat de Catalunya 2019 (M45 10km ruta), diumenge 20 octubre a la Cursa DIR-Sant Cugat. On també la companya CAMollet, Marta Domínguez va  fer podi al fer 3a classificada, a M50 amb 45’42”. En Marc va completar els 10.000 m en 36’23” (54 segons menys que el segon classificat, que ja a la mitat de la prova el distanciava  còmodament en 28”, passant el CA Mollet els 5km en 18’02”), a més de ser 7è a la classificació general de la cursa. Ara la pujada i baixada a Guanta d’inicis de novembre serà el proper objectiu del nostre Campió de Catalunya.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube