Marc Tort pòdium Cursa Parets2019

Tuesday, October 15, 2019

 

Diumenge, 6 octubre, quatre companys del CAMollet van participar a la Cursa Parets2019, que recórrer el nucli urbà de la població i els pendents camins rurals de Gallecs amb tres distàncies, 5km, 10km i 21.5km. El M70 José Prieto va fer 10è de la general a la distància més curta; i els màsters Jose Maria Pérez (27è 45’16”) José Luís Martín Pelàez (10è amb 40’”9”) i Marc Tort (3r 38’20”) van participar ràpidament a la distància intermitja.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube