Doble 5a posició: Cursa MercaBarna i Trail MegalíticaTossa

Tuesday, October 15, 2019

 

Diumenge 14 d’octubre, ha estat profitòs, amb dobles 5s posicions femenina i masculina, pels CA Mollet a les distàncies de 5.000m a la 5a Cursa Mercabarna i a la trail La Megalítica de Tossa de Mar. Bons resultats per la companya Marta Domínguez (5a dona de la general amb 21’41” a 1’41” del podi)  a les instal·lacions de la ciutat que ens alimenta i pel company Miguel Angel Catalán (5è home de la general amb 23’12”) pels durs tobogans de la costa catalana.  Força companya i company.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube