Álvaro de Arriba, campió d’Europa 800m, s’entrena a les nostres pistes.

Tuesday, October 15, 2019

 

Divendres passat, l’actual campió europea de 800 m pista coberta i atleta olímpis, Alvaro de Arriba, entrena al tartan de la Pedra Salvadora pensant ja a les Olimpíades de Tokio2020.  L’atleta, que va participar recentment al Mundial de Doha, va fer diverses proves de material a les nostres pistes i va compartir una bona estona amb els joves de l’Escola d’Atletisme del CA Mollet.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube