Atletes CA Mollet podi al Triatlón Barcelona2019

Monday, October 7, 2019

 

L’atletes CAMollet en categoria SuperSprint-equips masculins  va ser segon classificat al Triathlon de Barcelona. Els esportives Adrià Catalàn (6’13” a 1’46”/100m els 350 m nedant), Miguel Angel Catalàn (18’36” ela 32km/h els 10km ciclats) i Gerard Martínez (9’58” a 3’59” los 2,5km a peu) van sumar 37’39” per assolir una esplèndida segona posició al prestigiós Triathlon de Barcelona.

Tota la informació a https://www.barcelona-triathlon.com/

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube