Equip CAMollet a tocar el pòdium al HALF-Platja d’Aro.Atletes veterans CAMollet tanquen setembre amb una quarta posició competició mixta d’equip al HALF-Platja d’Aro. El companys Kiko Rosales (cursa21km-1h35min)i Miguel Angel Catalan (90 km bici 3h30min), amb la Rosa Casado (1.9km nadant 39min) –companya veterana del club, ara formant part del Club Triatló Sant Gervasi- van fer una gran competició, que va estar condicionada per les altres temperatures, i van ser molt a prop de les posicions finals de podi.


Tota la informació a https://100x100half.com/half-costabrava/.


Bon esforç d’equip.

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades