Equip CAMollet a tocar el pòdium al HALF-Platja d’Aro.

Monday, September 30, 2019

 

Atletes veterans CAMollet tanquen setembre amb una quarta posició competició mixta d’equip al HALF-Platja d’Aro. El companys  Kiko Rosales (cursa21km-1h35min)i Miguel Angel Catalan (90 km bici 3h30min), amb la Rosa Casado (1.9km nadant 39min) –companya veterana del club, ara formant part del Club Triatló Sant Gervasi- van fer una gran competició, que va estar condicionada per les altres temperatures, i van ser molt a prop de les posicions finals de podi.

 

Tota la informació a https://100x100half.com/half-costabrava/.

 

Bon esforç d’equip.

 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube