Iniciem la temporada a Santa Coloma!

Monday, September 9, 2019

 

Fondistes CAMollet inicien la seva temporada 2018/2019 a la Cursa de Festa Major de Santa Coloma de Gramenet, el passat 31 d’agost. En Miguel Angel Catalán (22’27”), Jesús Vilda (21’29”), Jordi Giménez(20’05”) i en Raúl D. González(18’18”) fan els 5km de la Cursa Popular amb 1500 corredors i corredores més. La sortida i arribada de les pistes d’atletisme colomenques i un trajecte que passa pel parc fluvial del Besós i pels principals carrers de la vila; van oferir una cursa molt ràpida.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube