Cursa Festa Major Sabadell amb participació CAMollet

Monday, September 9, 2019

 

Atletes veterans fan la pretemporada rodant la Cursa Festa Major Sabadell, del proppassat diumenge 8 de setembre. A la distància de 7km en Agus Roca, 27’39” en 39ª posició i en Raúl D. González 27’02” en 30ª posición. La cursa oferia tres distàncies de 7-14 i 21km amb un circuit urbà de 7km per volta. El primer quilòmetre en baixadeta era per carrers massa estrets, que dificultava un bon ritme, pels 2300 atletes que sortien a la vegada per disputar les 3 distàncies; després 4 quilòmetres en constant pujada i acabar amb els 2 quilòmetres finals que en baixada et feien arribar a la meta.

 

Bona cursa de pretemporada.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube