CA Mollet destacat a la 8a Milla Urbana de Sant Pere

Wednesday, July 3, 2019

 

Diumenge, els carrers de La Sagrera de Palau-Solità i Plegamans van viure una de les milles més ràpides i caloroses dels darrers anys. Els CAMollet van destacar a les categories de veterans amb tres podis ( Veterans A:  1r Sergio González 5’02”, Veterans B: 1r Marc Tort VeteransB  4’52”, 2n Lluís Olivé 5’07”) i les participacions de Javi Valcárcel 5è 5’11”, Andrés García 11è 5’31”; i a la categoria ÈLIT amb grans participacions d’Isaac Parada 9’e 4’39” i Marçal Herraiz 11è 4’41”, més la  Ghita BAhim 4a 5’45”. Tots els resultats clicant aquí ( https://xipgroc.cat/ca/curses/MillaPalau2019/vetc/resultats )

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube