Superem la Mitjamarató de l’Olla de NúriaNou fondistes màster tanquen la temporada corrents la carena que envolta el Santuari de Núria amb el 72% del camí sobre 2700m altitud. Unes 5hores van necessitar tots per completar els 26km i 4200m desnivell acumulats. El grup CAMollet va allargar el track de la ultramitjamarató Olla de Núria, celebrada fa dues setmanes. El grup -David Marín, Jesús Vilda, Jordi Giménez, Josep Maria Marín, José Gámez, Agus Roca, Jaume Giménez, Julián De Manuel i Raúl D. González- va recórrer: Fontalba (2070m)- Pic Puigmal (2910m), Pic Segre (2809) Pic Finestrelles (2827m), Pic Noufonts (2861m), coll Noucreus (2799), Pic Font Negra (2727m)-Pic de l’Àliga (2422m), Núria (1967) i Fontalba (2070m).


L’itinerari comença a l’aparcament de Fontalba, accessible amb vehicle per una pista de terra de 11km des de Queralbs. De bon començament la gran ascensió al Puigmal, baixant per la neu al pic del Segre, seguint al seu coll i pujant al coll d’Eina. Ascensió al pic de Nou fonts, baixada a la seva collada i nova pujada al coll de Noucreus, on part del grup va enfilar directament GR avall cap a Núria, la resta va completar l’Olla coronant el Puig de Font Negre i el Pic de l’Àliga abans d’arribar, per la part alta de l’estació d’esquí, a l’esplanada del santuari. A Núria ens vam refrescar i agrupar per córrer els darrers 5,5 km fins a Fontalba. Els més ràpids van completar el recorregut de 26km i 2200m positius i 2000 m negatius, en poc més de 4 h i els darrers en 5h 30 minuts. Gran tancament de temporada amb una jornada de trail inoblidable.


Bon estiu.