Cara i creu a Gramin Team Trail 2019Dos equips amb atletes CAMollet van competir a l’exigent Garmin Trail (200km equips per relleus i màxim de 36 hores) entre Castellar de N’Hug i Sant Cugat del Vallè, amb trams per corredor entre 20 i 30 km. L’equip novell “#paralosvalientes” –categoría 6 corredors amb els CAMollet: Albert Martínez, Kiko Rosales i Gerard- van completar 5 de les 8 etapes, els 124 km inicials fins a Sallent- i per problemes musculars no van concloure la prova. L’equip Forest Trail, segona participació a la cursa, va completar el recorregut en 21h53” i 4ª posició en categoría 8corredorsmixte –amb la participació dels CAMollet: Francisco Muñoz i José Bellido. Al total de la prova van participar 13 persones en categoría 1 corredor, 5 equips en 2 corredors, 8 equips en 3 corredors, 34 equips en 4 corredors, 23 equips en 6 corredors, i 34 equps en 8 corredors. Tota la informació i resultats a http://garminteamtrail.com/