Abans de Sant Joan, competint en grups

Monday, June 17, 2019

 

Aquest cap de setmana, amb les cames al màxim, bona part dels fondistes CAMollet han competit a diferents disciplines: Els10kmPineda (Agus Roca, José Gámez, Jospe Lluís Martín, Jose Maria, Manu Millan, Ricard Martínez, Marc, Rafa, Maribel…), Cursa10kmBellavista (Jesús Vilda amb els amics FondistesSAntaPepa), HalfTriatlóRelleusAmetllaMar (En Miguel Angel Catalan –tram bici 90km 1000m+ en 3h35m-amb els amics del CEESantGervasiTriatló a categoria equip relleus amb nedador Adrià -1,9km en 40min- i corredor Carlos -21km en 1h33m, sumant 5h 48m i 8a posición; i la GarminTeamTrail –amb camollet a dos equips -#porlosvalientes –completat 5 de les 8 etapes- i ForestTrail -4aposició Mixte8relleus: Albert Martínez, Kiko Rosales, Gerard Martínez, Francisco Muñoz y José Bellido; per fer un total de 205 km de muntanya per trams/relleus. Tota les informacions de les curses a: http://www.gesport.cat/cursapineda/, http://www.cursabellavista.com/, https://100x100half.com/half-ametlla/

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube