Quatre participacions i tres podis al Circuit Activa’t MitjaTerrassa

Monday, May 27, 2019

 

Dins del Circuit Activa’t MitjaTerrassa, el vespre del 25 maig la Cursa Pla de Bonaire de 6’5km per camins i asfalt amb constants desnivells a l’entorn del Club Polo Egara, amb la participació 185 atletes amb tres podis pels fondistes CAMollet: Quim Parejo (3rM60, 81è), J. Gámez (4tM50 34è), Marta Domínguez (3r M40 6a dona) i Raúl D. González (3rM40,7è). Tots els temps i classificacions clicant aquí. Propera cursa del Circuit Activa’t pel 9 de juny Cursa Popular Poble Nou-Zona Esportiva 5k

https://www.mitjaterrassa.org/curses/poble-nou/ 

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube