Atletes CAMollet al món triatlóAquest cap de setmana, atletes CA Mollet van participar a proves de triatló, aportant la seva energia i rapidesa a l’esport de les tres disciplines. Entranyable ha estat el company Miguel Angel Catalán (com a ciclista) al Half Triatló Empuriabrava que va fer equip amb el seu fill Adrià (nadador) a la categoria relleus dins el club germà Triatló Sant Gervasi, completant en 5h 28?40” els 1.9km mar la prova de 90km bici, 22km córrer. Tota la informació de la prova a: https://100x100half.com/half-empuriabrava/. A més, el company Joan Alarcón ha participat al Triatló Sant Feliu Guíxols amb la segona posició per equips.

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades