Podis cross-country a Terrassa i Baltanás

Monday, May 20, 2019

 

Els fondistes CA Mollet fan podis a crosses i trails, Cursa ATHTerrassa, Legua castellana de Cerrato i Trail Vigia. Al  cros vallesà de 4.5km en Raúl González va ser 2n de la general amb 15’ 45” i en José Gàmez 2n Vetererà M50 i 12è de la general amb 17’40”, tota la informació a https://www.mitjaterrassa.org/curses/cursa-athc/.  Al trail de Serralada de Marina, en Víctor Cordero va ser 7è amb 46’53 dels 10km Gramenet a Torre vigilància Coscollada Amigó; tota la informació  a http://vigiatrail.runningvigia.com/noticias/-. Més lluny,  a terres palentines de Baltanás, en José Luis Martín Peláez va ser 3r de la general i 1r veterà als 5,6km amb 20’19”.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube