Atletes CAMollet al món triatló

Monday, May 20, 2019

 

Aquest cap de setmana, atletes CA Mollet van participar a proves de triatló, aportant la seva energia i rapidesa a l’esport de les tres disciplines. Entranyable ha estat el company Miguel Angel Catalán (com a ciclista) al Half Triatló Empuriabrava que va fer equip amb el seu fill Adrià (nadador) a la categoria relleus dins el club germà Triatló Sant Gervasi, completant en 5h 28?40” els 1.9km mar la prova de 90km bici, 22km córrer. Tota la informació de la prova a: https://100x100half.com/half-empuriabrava/.  A més, el company Joan Alarcón ha participat al Triatló Sant Feliu Guíxols amb la segona posició per equips.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube