Instal·lacions millorades amb gespa als carrers 7 i 8

Monday, May 6, 2019

 

Les pistes municipals d’atletisme, la Pedra Salvadora, milloren les seves prestacions amb la col·locació de gespa artificial als carrers 7 i 8 del tartan, i d’un ampli passadís connector amb l’edifici de vestuaris. Amb aquestes novetats a les instal·lacions, es faciliten uns rodatges i sèries més confortables i nets pel conjunt d’atletes grans i petits al voltant de les pistes.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

Autocaravanes Palau i el CA Mollet

June 25, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube