CA Mollet triomfs a l’Ultra Trail Barcelona!

Monday, May 6, 2019

 

Tres atletes CAMollet participen amb grans resultats a la Ultra Trail Barcelona 2019 (UTBCN)  per les muntanyes del Garraf. Bones posicions del trio d’atletes: Victor Cordero (1r general a Speed 11km/+287m amb 1h03´), Josep Gàmez (1r M50 i 19è general a  Mitjamarató 22km/572m+,amb 2h 54’) i Raúl D. González (5è general a Marató 42km/+1204m amb 4h 43´).  Una cursa que recórrer les muntanyes del Garraf amb pendents  poc pronunciats  i molt continus i, sobretot, amb molta, molta pedra a corriols i pistes; que muscularment desgastaven molt als i a les participants.

Podeu consultar tots els resultats clicant aquí  i les dades de la cursa al seu web aquí.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube