Fondistes CAMollet participen massivament a la Cursa La LlagostaMés de 50 atletes va sumar el CAMollet i el club germà Triatló Sant Gervasi a la Cursa Popular La Llagosta, 14 abril, a les dues distàncies de 5 km i 10 km, i a les curses infantils. Amb una bona temperatura a un circuit ràpid planer de dues voltes de 5.000 metres amb grans rectes, els i les atletes participants no van tenir excuses per no aconseguir unes bones marques just al millor moment de preparació de la temporada.

S’ha d’agrair la dedicació de la companya Maribel Íñiguez que va gestionar les participacions dels dos clubs molletans d’atletisme i de triatló a la Cursa.

A la cursa de 10km havia 235 participants, a la cursa de 5km eren 123 participants i a les minicurses 54 infants. Podeu consultar els resultats dels conjunt de participants clicant aquí