Maribel i J.Gámez al podi local llagostenc

Wednesday, April 17, 2019

 

Els llagostencs CAMollet van fer podi com atletes locals, a la Cursa de la Llagosta. La companya Maribel Íñiguez (24’20”) primera llagostenca als 5.000 metres i en José Gámez (38’13”) segon local als 10.000 metres.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube