A l’abril, curses milEl primer cap de setmana d’abril, els veterans CAMollet han aprofitat per participar a diversos tipus de curses i distàncies. En Lluís Olivé (22è 1h19’20”) a Mitja Marató BCN-Maresme, Víctor (1h 04) 13,4km i 350mt+ Trail Mussols-Sant Quirze, Andrés (2n veterà) Trail Pobla Mafumet 11km i 250mt+, Sergio i Manu als 800m control a pistes Sant Celoni, i els sis fondistes Miguel Angel, Gámez, Raúl D., Vilda, Gerard i JL. M. Peláez als 10,639mt i 200m+ de la barcelonina Cursa Corte Inglés.

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades
Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube