Podi femení CA Mollet a la Mitja Marató Sant Cugat

Monday, April 8, 2019

 

L'atleta del CA Mollet Marta Domínguez va fer 3a veterana i 9a general a la distància 1/3 Mitja Marató Sant Cugat del 31 de març. Els 7,2km els va fer completar en 32’14”. La Marta torna a pujar al podi unes setmanes després de fer-ho a la Cursa DIR-Barcelona. La prova amb la distància dels 21km decidia el Campionat d’Espanya de Mitja Marató 2019.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube