CA Mollet a la 33a Cursa urbana Anselm Clavé

Monday, April 8, 2019

 

Un any més, els atletes grans i petits van participar a la 33a Cursa urbana Anselm Clavé de diumenge 31 de març,  amb distàncies des de la popular de 3,8km als 50 m de la cursa dels més petits. A la cursa popular els nostres atletes van ocupar la primera (Sergio González) i la tercera plaça (Raúl D. González) tots dos per sota de 13’28”; i, també, bona part dels pòdiums de les categories masculines i femenines dels més joves.  Bona organització i esperit esportiu de l’organitzadora Agrupació escolar Anselm Clavé.

 

Totes les classificacions i resultats a https://agora.xtec.cat/escolaanselmclave/wp-content/uploads/usu1363/2019/03/CLASSIFICACIONS-GENERALS.pdf

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube