Kms primaverals a la MitjaMontornès, Badalona i Castellar

Monday, March 25, 2019

 

CA Mollet no vam aconseguir el repte de fer podi per equips als 21km MitjaMontornès Jesús Vilda, Albert Mnez, J. Gámez i Raúl D. González, entrades a meta entre 1h45’ i 1h 23’; però vam compartint cursa i suports amb els amics Leo, Alícia i Miguel Angel.

 

El mateix matí de diumenge, 24 març, Josep Maria Marín (43’) i Gerard (42’) van participar als 10km de Badalona,  i, també, els velocistes Manuel Tirado, Sergio González i Javier Valcárcel van provar els 800m a les pistes de Castellar durant la primera jornada  dels Campionats del Vallès.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube