Dos veterans exemplars! Manu Tirado i José Prieto


Al Campionat de Catalunya Màster Pista Coberta de 17 febrer 2019 a Sabadell, el CAMollet va superar do registres més amb dos dels seus atletes més entranyables, Manuel Tirado i José Prieto.


Per una banda, s’ha batut el rècord de medalles CAMollet a un Campionat amb el migfondista M50 Manuel Tirado que va guanyar quatre medalles a totes les proves que va competir, quatre les màximes permet el reglament, ahir va ser: 1 or relleu 4x200, 1 plata 400m i, 2 bronzes 800m i 1500m; superant les 3 medalles del company Marc Tort del Campionat de 2018 a aire lliure. Ara en Manu prepararà les proves de 800m i 1500m per al Campionat d’Espanya que es celebrarà a Orense el 9 i 10 de març.


Per l’altra, el veteraníssim José Prieto, després d’onze temporades federat, amb les dues medalles guanyades ahir, ja fa 50 medalles guanyades al tartan dels Campionats Catalans Veterans de pista coberta i aire lliure en proves de velocitat i migfons. Ara mateix està dins de la categoria M70, i també té prop d’una vintena de medalles més a d’altres campionats catalans de cros, milles i competicions en ruta.