Dos veterans exemplars! Manu Tirado i José Prieto

Monday, February 18, 2019

Al Campionat de Catalunya Màster Pista Coberta de 17 febrer 2019 a Sabadell, el CAMollet va superar do registres més amb dos dels seus atletes més entranyables, Manuel Tirado i José Prieto.

 

Per una banda,  s’ha batut el rècord de medalles CAMollet a un Campionat amb el migfondista M50 Manuel Tirado que va guanyar quatre medalles a totes les proves que va competir, quatre les màximes permet el reglament,  ahir va ser: 1 or relleu 4x200, 1 plata 400m i, 2 bronzes 800m i 1500m; superant les 3 medalles del company Marc Tort del Campionat de 2018 a aire lliure. Ara en Manu prepararà les proves de 800m i 1500m per al Campionat d’Espanya que es celebrarà a Orense el 9 i 10 de març.

 

Per l’altra, el veteraníssim José Prieto, després d’onze temporades federat,  amb les dues medalles guanyades ahir, ja fa  50 medalles guanyades al tartan dels Campionats Catalans  Veterans de pista coberta i aire lliure en proves de velocitat i migfons. Ara mateix està dins de la  categoria M70, i també té prop d’una vintena de medalles més a d’altres campionats catalans de cros, milles i competicions en ruta.

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube