Excel·lent i històrica temporada de cross

Friday, February 8, 2019

 

Els i les atletes joves i veterans del CAMollet han completat la millor temporada de cros de la història del club amb 4 equips classificats per Campionat d’Espanya i 5 pòdiums per equips a nivell Catalunya. Classificats per al Cnat d’Espanya: juvenil masculí, cadet  femení i masculí i  junior masculí, i els 5 pòdium equips al Campionat de Catalunya: juvenil masculí 1r, cadet masculí 2n, junior femení 2n, M45-50 2n i sub 10 3r.

 

El LIV Campeonato de España de Campo a Través por Clubes ser celebrará en Linares (Jaen) el próximo 24 de febrero

Please reload

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades

RESULTATS CONTROL ABSOLUT 29-08-20

August 29, 2020

1/10
Please reload

Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes
Please reload

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube