Rècord dels Cadets al Campionat de Catalunya de Cros


Hoy en El Campeonato de Catalunya de Cros el club Atletic Mollet ha hecho historia,se han clasificado cuatro equipos para el Campeonato de España de Cros en Linares (Jaén).Tambien la primera vez que un equipo masculino gana el Campeonato(Juvenil 1º)cadete masculino 2º junior femenino 2ª y cadete femenino 5ª estos cuatro equipos con 21 atletas representarán al Club Atletic Mollet en Jaén .También el equipo sub 10 de la escuela sube al podium 3º de Catalunya ,unos resultados históricos y impresionantes.

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades