Millor participació a Cursa S.Vicenç (1.200 atletes)Masiva participació a la vintena edició de la Cursa Sant Vicenç 2019, de diumenge 27 de gener, amb 1200 corredors i corredores, un 41% més que a l’edició de 2018 que va comptar amb 850 corredors i corredores. Aquesta vintena edició va igualar les 1.200 participacions de l’any 2.015, fins ara la cursa més partipada. Enguany, els guanyadors de la cursa de 10km han estat la Katherine Chaplin (Borges Trail) amb 41’28”, i en Hèctor González (Runner Montmeló) amb 34’38”; i a la cursa de 5km han estat la Bea Cantero (Club Atlètic Mollet) amb 21’32” i en Carlos Herrera (Ironwill Barcelona) amb 16’43”. Consulta les classificacions de 10km i de 5km. Apuntar el bon funcionament de la nova categoria de Policies Locals (IAP).


Els organitzadors de la cursa, l’Ajuntament de Mollet del Vallès i el Club Atlètic Mollet, agraeixen la participació de 1200 persones i del molt públic que animaven les persones corredores als carrers i camins, i a les pistes d’atletisme amb l’arribada a meta; i també els patrocinadors i el centenar de voluntaris i voluntàries que han fet possible una excel·lent funcionament de la cursa.


Tota la informació i imatges de la Vintena edició de la Cursa Sant Vicenç a http://www.camollet.cat/cursa-st-vicen