Or i plata al cross Catalunya 2019


Aquest diumenge a Caldes de Malavella, sota una intensa pluja, CAMollet assoleix amb Marc Tort or a M45 i plata equip M45 veterans CAMollet al campionat català de cross 2019 amb la suma de posicions dels atletes (Marc Tort, Lluis Olivé, Pablo Parrado, Manuel Tirado i José Gàmez i Joaquim Parejo).

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades
Enllaços
Segueix-nos
  • Facebook Basic Black
  • Twitter Basic Black
  • YouTube Basic Black
Etiquetes

© 2015 Club Atlètic Mollet (Mònica Grau) - Avís Legal i Protecció de dades

  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube