Creixent participació femenina a la Cursa Sant VicençDurant els darrers anys hi ha un increment de la participació femenina a la Cursa Sant Vicenç. Especialment a la cursa de 5km on al 2017, primera edició va ser pràcticament un 50%Creixent participació femenina a la Cursa Sant Vicenç


Durant els darrers anys, la participació femenina a la Cursa Sant Vicenç ha estat creixent. Especialment significativa a la distància de 5km, a les edicions de 2017 i 2018, on ha estat del 50% i del 47%. Esperem que aquesta XX edició 2019 continuen sumant-se més dones a la cursa molletana.

El Club

El nostre club és caracteritza per l'entrega de la gent que el forma. El podem definir com una gran família, amb un ambient distès i agradable, on la col·laboració de tots els membres es fa palès en cada activitat que organitza.

Altres entrades